Föreläsning/kurs med läkare Jan Oleby i Hallsberg 12-14 maj

0
640
läkare Jan Oleby

Jan Oleby är den ende läkare i Sverige som har Socialstyrelsens tillstånd att bedriva Healing i sin verksamhet. Han har gedigna kunskaper i Healing och Mediumskap och han har 50-års erfarenhet av drömförståelse samt goda Esoteriska och Kvantfysiska kunskaper.

Han arbetar främst med SAMTAL och kurser gällande HÄLSA – HEALING – SJUKDOM – UNIVERSUM ur mer andliga än medicinvetenskapliga synpunkter.

Stressutlösta utmattningsdepressioner (“Gå i väggen”, “utbrändheter”, “utmattningsdepressioner”) kommer att få ett särskilt kapitel eftersom vi idag vet att behandlingen av dessa tillstånd till stor del varit och fortfarande är KRIMINELL.

Våra NATTDRÖMMAR får också ett särskilt kapitel.
God tid kommer att ges till KOMMUNIKATION med publiken och deltagarnas personliga upplevelser, bland annat genom drömtolkning, samtal och esoteriska övningar. Övningarna Inte minst genom DRÖMSPEL. Målet är självförståelse och självläkning, det behöver vi alla.

Den längsta resan

Din kosmiska resa startade långt innan födelsen och slutar inte när din själ lämnar kroppen. Den längsta JORDERESAN är den mellan intellektet och känslan, den mellan hjärnan och hjärtat. Allt är en kosmisk väv.

Jan Oleby gör ett nytt framträdande med föreläsning och kurs i Hallsberg 12/5 – 14/5 – 2017
För mer information kontakta Eva Plånborg på Tel: 0582 – 660087 Mobil: 073 – 810 31 38
Eller Jan Oleby på Tel: 0495 – 129 69
Jan Oleby hemsida

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.