HK på Sörens vernissage

0
2640

Brynielsson_vernissage2016_9_Sören, Lisa_Ritva Peratt hk

Vi blev sex medlemmar från HK, plus två nya som besökte Sören Brynielssons vernissage, i Galleri Bellman på Stockholms söder, den 30 januari. Därifrån tog vi en promenad till en restaurang och kom som vanligt att diskutera mycket mellan himmel och jord. Plötsligt var klockan en bit över fem på eftermiddagen så det blev en lång och mycket trevlig eftermiddag. Vi bestämde också datum för kommande årsmöte till söndagen den 13 mars. Innan dess kommer Lisbet Gemzell att ha en föreläsning i Göteborg den 10 februari och vi planerar en ny träff i Stockholm den 20 februari.

Utställningen pågår t.o.m. 4 februari mellan kl. 12.00 -18.00.
Facebook Vernissage och Utställning ”Hoppets bilder, från mörker till Ljus.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.