Jens Jerndal 26 april i Göteborg -Fyra Fantastiska Föreläsare För Förändring

  0
  1117

  jj2

  Vet Du att vi just nu lever mitt i det mest omvälvande och snabbaste paradigmskiftet i mänsklighetens hela kända historia?

  Sedan över 20 år har jag studerat detta ämne både övergripande och inträngande.  Jag kan försäkra att allt och alla, och även Du själv,  påverkas på många olika sätt av Paradigmskiftet.

  Frågan är: Vad är det egentligen som sker? – Varför? –  Och vart leder det?

  Ann Lundbom Productions har inbjudit mig att vara den avslutande föreläsaren i deras söndagsserie Fyra Fantastiska Föreläsare För Förändring.

  Plats: Allégården, Södra Allégatan 4, Göteborg
  Tid: Söndagen den 26 april kl. 16.00 – 18.00

  Entré: 250 kr. som betalas till arrangören vid entrén.

  ANMÄLAN KAN GÖRAS VIA FACEBOOK, men Du kan också anmäla deltagare till mig pr email. Plats kan inte garanteras utan föranmälan. email:dr.jerndal[at]gmail.com

  Missa inte detta unika tillfälle att lyssna på min förklaring varför Paradigmskiftet sker nu och vad det innebär. Bland annat handlar det om behovet av en helhetssyn grundad på förhöjt medvetande och ett intimt samarbete mellan hjärna och hjärta. Vägen går då mot medkänsla, solidaritet, rättvisa, personlig frihet, fred och kärlek. Och välstånd.

  Ty det nya paradigmet betonar visserligen mänskliga och andliga värden mer än materiella egendomar, pengar och makt, men trots det blir den materiella sidan väl tillgodosedd. Paradigmskiftet medför exponentiellt ökande teknisk kapacitet som kan befria hela mänskligheten från varje form av brist eller fattigdom. Allt beror på vår vilja och våra prioriteringar. Resurserna finns.

  Mina böcker på engelska, utgivna i USA,  ”CRACKING THE RAINBOW CODE” och ”PARADIGM PULSE”, har bidragit till en vetenskaplig förklaring av ”den osynliga verklighetens” roll i våra dagliga liv, i kvantfysikens spår. De kommer att kunna köpas i samband med föredraget.

  Varmt välkommen med familj och vänner till denna spännande föreläsning om ett mycket spännande och högaktuellt ämne!  – Det blir också tid till en frågestund.

  Jens

  JENS JERNDAL
  JPM, FK, MD(MA)
  f.d. Förste sekreterare i Utrikesdepartementet
  f.d. Professor i holistisk medicin
  författare till
  VAKNA SVERIGE – FRAMTIDEN ÄR HÄR!
  CRACKING THE RAINBOW CODE
  PARADIGM PULSE – SENSING THE SURGE OF CHANGE

  www.ParadigmPulse.com

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.