Instrumental Transkommunikation

1
1566

24038317-origpic-8be053

Känner du till Instrumental Transkommunikation, IMT? Det handlar om att de människor som finns i den psykiska världen, d.v.s. de som “dött”, kommunicerar med människor i den fysiska världen via radio, inspelningsapparater, dator (även datorer som inte är uppkopplade), telefoner och TV. Den som först började syssla med detta, av “en slump”, var Friedrich Jürgenson, som den 12 juni 1959 för första gången fick in röster på sin inspelningsapparat när han skulle spela in fågelsång. Det har nyligen kommit ut en bok om honom och hans forskning, “Min vän på andra sidan” av Anders Leopold (185 kronor på Parthenons förlag)

I dagens fredagsrapport från den australiensiske advokaten Victor Zammit berättar han om IMT.

Instrumental Transcommunication (ITC)
Sedan omkring 1980 har mediala forskare hävdat att kontakt med människor som har dött har kunnat genomföras via radio, över telefon, på TV, och via svarsmeddelande på datorer och fax.
Denna omfattande [kommunikation] och som även finns som röstkontakt kallas Instrumental Transcommunication (ITC) eller Extended ITC och även transdimensionell kommunikation. Kontakten upprepas, har inträffat i laboratorier över hela världen, samt studeras av forskare.

Mark Macy och World ITC
Enligt Mark Macy, en ledande forskare inom detta område, har under 1990-talet forskningslaboratorier i Europa tagit emot en omfattande, tvåvägskommunikation med ande kollegor nästan dagligen via telefonsvarare, radioapparater och datorutskrifter.
Han (Macy) skriver ”Som ett resultat, för första gången i historien, kan vi uppvisa direkta fysiska bevis på hur livet är efter att vi släpper den fysiska kroppen.”

I denna video  (5 min) beskriver Mark Macy hur han blev involverad.

Här i Sverige ägnade sig läkaren Nils-Olof Jacobsson en hel del åt detta. Han berättar fascinerande på sin hemsida, Rösterna från rymden.

Pia Hellertz

Klicka på bild för att förstora
Klicka på bild för att förstora

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.