Bildande av ett nytt “TAK” för intresserade av medvetandets potential

0
601

ramsbergsgården Jane Lyzell

I slutet av augusti 2014 har intresserade och verksamma inom andlighet och mediumskap bjudit in till en tredagars lång konferens där man vill formera sig under ett gemensamt TAK. Syftet är en typ av branschorganisation. Nedan följer inbjudan som den skrivits av organisatörerna.

– Öppen för alla medialt och andligt intresserade! Kom med och gör skillnad för framtiden. “Vad vi än tror, hur vi än arbetar och uttrycker vårt mediumskap, healing och medialitet.”

Den officiella starten av T.A.K – Trygghet – Ansvar – Kunskap

Så här presenterar man sig i inbjudan:

– Målet är att alla ska kunna rymmas under taket. Medium och healers, användare av tjänster och tränande elever oavsett skola eller mediums skolor, olika andliga mediala föreningar och organisationer etc. Med ett etiskt och moraliskt råd- som ett gemensamt ansvar. Att låta alla ta sitt ansvar i dagens mediala djungel, där så många tyvärr blir skadade av de som inte tar sitt personliga ansvar som medial utövare.

– Efter Mediumkonferensen på Ramsbergsgården den 30 augusti- 1 sep-2013, startar vi nu denna samverkan för att se hur många därute i Sveriges avlånga land som delar våra åsikter. Att det nu är dags gå under ett gemensamt tak, där alla får plats och det personliga ansvaret är vår ledstjärna.

– Vi har kallat detta “TAK”- som står för Trygghet – Ansvar – Kunskap.

– “Kom och vara med oss du med i detta unika tillfälle att skapa tillsammans ett enat Svenskt medialt mål allt för att förstärkta mål och kunskap för medium, mediala och healers och användare av tjänster i Sverige.”

– I tre dagar samtalar vi om hur ska vi göra mediumskap och healing bättre och mer accepterat i vårat samhälle. Dags att förena det mediala Sverige, från norr till söder. Föreläsningar blandat med mediala demonstrationer, workshops och underhållning. Kom och var med oss du med i detta unika tillfälle att skapa ett enat Svenskt medialt mål. Allt för att förstärka kunskap och mål för medium, mediala utövare och healers i Sverige.

Slut utdrag inbjudan
Mer info här

/Admin 2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.