“Kapitalismen avslöjad”

0
854

Pia Hellertz diskuterar ett perspektiv utifrån en allvarlig kritik gentemot det kapitalistiska systemet.

Anders Silverfall har gjort det igen – skrivit en fantastisk välskriven, pedagogisk fortsättning på sin analys av Per Lundgrens bok “Kapitalismen avslöjad” – om det nya ekonomiska systemet. Hans sätt att skriva gör att även en ekonomisk analfabet som jag börjar förstå systemet.
Se http://martinusportal.se/blog/vi-lever-i-en-dold-ekonomisk-diktatur-del-2.

Om du inte tagit del av del 1, hittar du den här: http://martinusportal.se/blog/vi-lever-i-en-dold-ekonomisk-diktatur

I slutet av artikeln har han gett en länk till en Youtube-berättelse om hur det ekonomiska system som Per avslöjar kan ha byggts upp.

 

Previous articleKvinnans rättvisekamp i ljuset av en stumfilm
Next articlePiller och profiter
Pia Hellertz (fil.dr., socionom) har undervisat på Örebro universitet i nästan 25 år och gick formellt i pension år 2008, men fortsatte handleda och leda seminarier ytterligare några år. År 1999 publicerade hon doktors-avhandlingen: ”Kvinnors kunskapssyn och lärandestrategier?”. Efter en hypnos- och psykoterapiutbildning ledd av fil.dr. Lars-Eric Uneståhl på 70-talet började hon samarbeta med Lars-Eric bla genom kursen ”Personlig Utveckling genom Mental Träning” (www.slh.nu). År 1978 kom Pia i kontakt med den danske författaren Martinus. Pia var innan övertygad ateist och aktiv kommunist i flera år, men efter kritiska studier har hon accepterat Martinus kosmologi som sitt grundläggande paradigm för förståelsen av världen i det här livet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.