Vetenskapen ger bevis för att döden är en överlevbar illusion

3
1849

Robert-Lanza-Photo_Jeff_Albertson

Professor Robert Lanza hävdar att hans biocentrismteori visar oss att döden är en illusion som skapas av medvetandet. Han menar att livet i sig skapar universum och inte tvärtom. Om Robert Lanza har rätt existerar inte tid och rum enligt den linjära gängse förklaringsmodellen.

Text: Torbjörn Sassersson| Foto: Jeff Albertson

För att bevisa sin hypotes använder Lanza Young och Fresnes klassiska diffraktionsexperiment med dubbelspalt. Hans teori innebär att om tid och rum inte har en linjär utbredning kan inte heller döden existera som ett definitivt avslut. Istället finns ett kontinuum, dvs att livet har ett kontinuerligt förlopp utan start och slut.

Det betyder att det vi kallar efterlivet har samma existensberättigande som livet före ”döden” och omvänt att livet före döden är lika verkligt som livet efter döden.

Läs mer

3 COMMENTS

  1. Jo jag upptäckte något åt detta hållet 1987 efter en mycket svår olycka. Jag försökte förklara några oförklarliga fenomen jag upplevt i samband med olyckan. Det slutade med att jag satt och gjorde vändåttor (oändlighetsåttor) med händerna för att förklara tidens förskjutning och stillestånd. Fundera över vändåttans mittpunkt. Vad sker där? Hur som helst den insikten Lanza pratar om har människor kommit fram till många tusen år före oss. Dock undrar jag om det ”bevis” Lanza presenterar, snarare är det väl en teori grundad på hypoteser från matematik och fysik.

  2. Så kan vi konstatera att verkligheten är en illusion och det enda som återstår är att höra det osynliga efterlivet synligr. Jag började öivet med en nära-döden-upplevelse. Född på Västerbron i en taxi på väg till BB snodde in mig i navelsträngen och var blå vid framkomsten. Naturligtvis är det en återspegling av ett framträdande släktskrönemunne som långt senare via hournal bekräftades. I samband med min dubbelstroke 2007 var jag åter på väg mot ett efterliv, och om det kommer jag ihåg rätt mycket utom från veckan på IVA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.