Underbar säsongavslutning

0
1276

Börje Peratt och Olof Buckard Foto: Ritva Peratt
Börje Peratt och Olof Buckard Foto: G. Setterberg

Lördagens träff (8 juni) blev en välbesökt och njutbar avslutning på vårens sammankomster. Förutom årsmötet räknar vi hitintills under 2013 till 5 träffar och 5 arbetsmöten samt seminarieresa till Åbo och ett antal egna seminarier.

FOTO: G. Setterberg på Börje Peratt och Olof Buckard

Vi välkomnade denna lördag nya medlemmar och gäster och fick tillfälle att lära känna varandra lite mer. Olof Buckard kom i sällskap med medlemmen Yvonne Marcus och vi fick höra en del om hans framträdanden. Samtalen blev mycket intressanta med initierade berättelser från alltifrån världshändelser till egna erfarenheter i dagsaktuella frågor.

Donnerska Siewert Ö 4Även Siewert Öholm som var med på Åboresan var inbjuden denna lördag men fick besök och tackade nej i sista stund. Vi kommer i höst att vara med på den samling som återknyter till upplevelserna av Åboresan. Och de gav starka intryck som inte minst Kersti Wistrande redovisat i flera artiklar. Som Siewert sa, “Jag är fortfarande positivt tagen av resan.”

Förutom intressanta samtal redogjorde vi även för innehåll och planer för sommarens retreat vid Vättern. Det kommer att bli något extraordinärt med utflykter utefter Vätterns östra kant och besök på spännande platser. Också denna resa kommer naturligtvis att beskrivas i kommande resereportage.

Vi tackar här Pia Hellertz, Kersti Wistrand, Erland Lagerroth och alla som bidragit med så många fina artiklar.

HK önskar en härlig sommar och medlemmar som deltar på seminarier lycka till. Ser även fram emot artiklar från dessa.

Börje Peratt
Ordförande Humanism & Kunskap

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.