Föredrag 2017-09-27 Från seanser till vetenskap: Så undersöks psykiska fenomen med statistik

0
1070

Göran Brusewitz, doktorand och ordförande i SPF, håller tillsammans med några andra kunniga föredrag om ”Från seanser till vetenskap: Så undersöks psykiska fenomen med statistik”. Föredragshållarna går igenom de stora forskningsområdena i parapsykologi och visar hur dessa kan utforskas med statistik. De använder sig av underlag på engelska från statistikern, professor Jessica Utts och redogör för bl a remote viewing, ganzfeld-telepati, meta-analyser och jämförelse med etablerad medicin.

Tid: Onsdagen 27 september 2017 kl. 19.00.
Lokal:
Sal 6, 1 tr ned, Valhallavägen 148, Stockholm.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.