Event Göteborg – Musikafton och föreläsning 26 september

0
1138

Green Cross Sverige anordnar en musikkväll och föreläsning med Tiokasin Ghosthorse – medlem av Cheyenne River Lakota Nation of South Dakota- internationell fredstalare och tidigare nominerad till Nobels fredspris. Tiokasin har genom åren bjudit på sin kunskap – denna afton skall också ge honom något tillbaka!

Tiokasin talar direkt till hjärtat. Han kommer att beskriva hur deras folk tänker att skapa fred MED jorden och inte PÅ jorden. Han kommer också att beskriva att deras språk innehåller många fler dimensioner är vårt moderna språk. Man saknar substantiv – allt har en funktion och är föränderligt!

Tiokasin spelar också flöjt på egentillverkade instrument. Han kommer att tillsammans med Björn Bohlin och andra att växla föreläsning med musik. Eventuellt kommer Green Cross Swedens styrelseordförande Ebbot att också förgylla kvällen.

När: tisdagen den 26 september ca 19.30 – 22. Insläpp från 19.00
Var: Viktor Rydbergsalen Viktor Rydbergsgatan 4 (insläpp från scenentrén i nordvästra hörnet av konserthusbyggnaden)

Välkomna!
önskar Green Cross Sweden genom
Lars Landström 0701-847407 och Björn Bohlin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.