Dr Erik Enby berättar om mikroskopierat Pfizervaccin 18 aug 2021. Foto Börje Peratt

Dr Erik Enby var i Stockholm igår 18 augusti. Han ringde och hörde sig för om vi kunde träffas. Tidigare i sommar hade han sänt ett mail som återges nedan och redan då ville jag se vaxfilmerna och be honom berätta mer. Så här kom tillfället att tillsammans se hans mikroskopierade Pfizervaccin och höra hans tankar om det.

TEXT och VIDEO BÖRJE PERATT
Mikroskopierade Pfizervaccinvideo Erik Enby

Mikroskopierat Pfizervaccin. Filmat av Dr Erik Enby 2021

Eriks mail:

“Med ett interferenskontrastmikroskop mikroskoperade jag för några veckor sedan ett Covid-19-vaccin och kunde därvid konstatera att det förekom myriader av liknande mikrobiologisk växt i detta”.

Jag har sedan snart 50 år tittat på den okända partikelväxten i kroppsvätskor och vävnader från kroniskt sjuka. Jag vill här hävda, att jag är helt säker på att jag har återupptäckt denna och även om kolleger etc. inte har en aning om saken borde detta förhållande vara känt på någon nivå bland läkemedelsindustrierna.

Till och med har jag vid några tillfällen mikroskoperat kapillärblod taget från nyfödda utvecklingsstörda. Att se hur det formligen jäser i deras kroppar är verkligen en rysare. På liknande sätt är det vid Downs syndrom. Man frågar sig om dylika kroppar kanske är utsatta för någon form av fermentering i moderlivet.

Kännedom om detta gör ju att man undrar om det är så lämpligt att covid-19-vaccinera gravida och barn vilket nu kanske är på väg att ske och dessutom inte alls skall vara skadligt, hur man nu vet det.”

Länk till Video Dr Erik Enby om Pfizer covax

En kommentar: Det jag ser är inga spikproteiner utan något som Enby beskriver som mikrobiologisk växt med levande mikrober. Och dessa har en mängd olika utseenden som enligt Enby är “odödliga” och bara väntar på tillfället då jordmånen i kroppen är tillräcklig för att de ska angripa, skada och i värsta fall döda värden.  Dvs den som vaxat sig.

Se gärna mina filmer om Dr Erik Enby här:
Läkaren som vägrade ge upp (Se på Vimeo)
Sista striden (Se på Vimeo)

Börje Peratt

Dr Erik Enby: Covid-19-vaccin innehöll levande mikrober Newsvoice 28 juni 2021

10 COMMENTS

 1. Kan det gröna i vara Graphen Oxid? Fler och fler rapporter kommer om att vaccinerna innehåller det. Visselblåsare från Pfizer hävdad att det går att finna i dokumenten. Har bl.a. varit på Steve Peters show och forskarlag från Spanien hittade höga halter av det, då de lyckats få tag i vaccin att kolla.

 2. SVT 26 augusti 2021
  Japan stoppar 1,6 miljoner doser Moderna

  Japanska läkemedelsbolaget Takeda stoppar 1,6 miljoner doser av Moderna, rapporterar Bloomberg.

  Stoppet görs efter att främmande partiklar har upptäckts i flaskorna på flera vaccinationsställen.

  Det har inte funnits några säkerhetsproblem relaterade till de aktuella flaskorna, och vaccineringen med andra doser av Moderna kommer att fortsätta i landet.

  Takeda har bett Moderna att undersöka vad det kan handla om.

  SVT · Jenny Toresson

 3. DR.Robert Young bekräftar det Erik hittade och även analyserat innehållet i 4 av vaxxen – Pfizer, moderna, AZ och J&J. Grafenoxid. För att komma analysen hoppa in ca 49 minuter.
  https://www.bitchute.com/video/Z2sAH0Woz38r/
  ttps://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

 4. Erik Enby har kontaktats av en forskare terapeut som filmat konsistensen i blodet hos en av sina patienter som vaccinerats.
  Här inledningen av hans brev översatt till svenska

  Kära Dr Enby,

  Jag har sett din film om Pfizer -vaccinet och tyckte att den var mycket intressant.

  Jag är en terapeut i Holland som gett många olika behandlingar i över 25 år.

  Jag är mycket orolig för mina fynd i blodet från en klient.
  Jag ser som dig liknande konstiga föremål i blodet under de senaste 6 månaderna som jag aldrig har sett under de senaste 25 åren med blodforskning.

  Bifogat har jag skickat dig en film med gröna rörliga föremål.
  Jag undrar vad du tycker om det. Kan du förklara …

 5. […] ental frihetsmarscher, göra intervjuer som med Reiner Fuellmich, ”Bedrägeriet” och  Dr Erik Enby som har filmat Pfizer covax och även satir som ”Inget virus på båten” och ”Corona möter pesten”.  […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.