Karin Pihl, möter sig själv i satir om häxprocessen mot Vidarkliniken

0
790

hexprocessen-brinn

Vidarkliniken har utsatts för ett frontalangrepp från tidningen Expressen. Här presenteras en satirisk replik byggd på Karin Pihls text i artikeln, Får det vara ett glas moraljuice?

SATIR: BÖRJE PERATT
Publicerat i DEBATT: Karin Pihl, lydig papegoja i hexprocess mot Vidarkliniken

Karin Pihl lider av moralisk förfall så visst skulle hon kunna ta ett glas moraljuice. För att kunna förändras krävs ju ett mått av eko- krav- och rättvisemärkt. Karin Pihl odlar förakt för moral. Tre flaskor ner i korgen direkt.

Få vet nog att Expressen ägs av Bonnierkoncernen. Den drivs av en samling kapitalister och ägare av läkemedelsindustri som hatar motstånd mot vaccin och som är rabiata mot risken för kraftfulla homeopatiska mediciner. Tänk om de fungerar?!! Milda makter.

Se Fuglesang i Almedalsdebaklet.

En central del av Karin Pihl, är den omogna texten. Full av invektiv och låtsasavslöjande. Men bakom henne finns en hel läkemedelsindustri.

Den gode läsaren avstår Expressen för att det känns ”naturligt”. Och det stämmer. För visst är det “naturligt” att stoppa korrupta bitar i skallen på Karin Pihl och fylla henne med hennes egen skit, för att sedan proppa ner alltsammans i åkern. Dessa metoder är mediaterrorns svar.

Hur mycket av mutorna från läkemedelsindustrin hon använder sig av är oklart, eftersom det inte finns någon utförlig information varken under artikeln eller i Expressen.

Men det bryr sig nog inte Dan Larhammar om. Precis som för voffarna i vof-forumet är det symboliska viktigast för mediaterrorismen.

Självklart lägger voffaren tio spänn extra för en god hexprocess. Trots att Karin Pihls hittepå, att sann journalistisk är onödig, att det är omtvistat huruvida mutor påverkar hennes text. Till stor del beror det säkert på att hon inte har koll. Karin Pihl vill inte ha koll, för det skulle bli för jobbigt för hennes självbild.

Men man kan inte kräva att en sådan omoralisk person som säljer sig, ogillar feministiska sidor på Facebook och fyller sig med bjudsprit och lyckopiller när det bjuds, ska argumentera för sina förutsägbara val.

För en månad sedan röstade riksdagen för att antroposofiska mediciner inte längre ska få utgöra undantag i lagstiftningen. Efter en övergångsfas måste även Vidarklinikens läkemedel godkännas av Läkemedelsverket.

Karin Pihl med världsförbättrarkomplex borde göra samma sak. En moraljuice från Järna är ett val för beprövad vetenskap och för ett sunt vaccinmotstånd med en holistisk livssyn.

Karin Pihl du har sålt din själ. Du har förförts av locktonerna från antihumanismen, du är ovärdig journalistens mantel som du har släpat i smutsen./

Texten i denna satir följer Karin Pihls egen men där det istället handlar om Karin Pihl.

Börje Peratt

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.