23 maj, 2019

Musik och minnen får människor att leva upp – Alive Inside Documentary

Videoutdrag från dokumentären “Alive Inside” som visar hur musik tycks kunna ersätta läkemedel till patienter av olika åldrar. Projektet heter “Music and Memory”. Filmens hemsida: www.AliveInsideMovie.com

Dokumentären “Alive Inside” har premiär 21 april på Rubin Museum i New York. Producent: Michael Rossato-Bennett

Donera din iPod: www.MusicandMemory.org

Spread the love
About Torbjörn Sassersson

Torbjörn Sassersson är en av grundarna bakom föreningen Humanism & Kunskap. Han är även redaktör för och debattör på den fria nättidningen NewsVoice och kunskapsbiblioteket Vetapedia.se som långsamt byggs upp. Torbjörn Sassersson har en fil kand från Stockholms Universitet inom naturvetenskap och miljövård. Han arbetar med IT och PR på webben genom sitt enmansbolag.

Comments

  1. standuplars says

    Helt enormt underbar film! Tårar i ögonen.
    Musik är kraft!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.