Nya forskningsresultat ger stöd till Erik Enbys teori om inflammationer i blodet

0
1309

Professor Lena Jonssons forskning om hur ämnet lutein i grönsaker och frukt har visat sig kunna dämpa inflammationer i blodet.LÄNK: SVT i nyheterna

TEXT: Börje Peratt
Original: Grönsaker och citrusfrukter mot inflammation i blodet

Mörkgröna och gula grönsaker hjälper efter hjärtinfarkt
Detta går i linje med Dr Erik Enbys slutsatser om positiva verkningar av ämnen i motsvarande vegetariska kost som kan häva infektioner/sjukdom vilket i sin tur dämpar inflammationer.
Se: Erik Enbys idé om C-vitamin får 2017 stöd i ett stort antal vetenskapliga studier.

Det som myndigheterna (Socialstyrelsen, IVO och HSAN) bestraffat Dr Enby för och som lett till ett mediedrev mot Dr Enby anfört av Robert Aschberg och med Dan Larhammar och VoF som pådrivare.

En viktig och positiv nyhet har således idag sluppit genom censurfiltret och Dan Larhammar och VoF med flera sliter väl sina hårtestar för att kunna bestraffa dem som gjort inslaget och fått det publicerat i SVT.

Vilken radiokanal ska man nu utnyttja för att sprida förtal mot Enby och andra som påstår att grönsaker och citrusfrukter har för människan nyttiga ämnen? Tidigare ställde ju den Vofstyrda SR-kanalen ”Kropp och Själ” upp som megafon för Larhammars förtal mot Enby. Tror knappast att man kan göra om det men vi får väl se vad som händer där.

Nu måste hydran snabbt få fram forskning som bevisar motsatsen.

En del av strategin är att läkemedelsindustrin donerar ett stort antal miljoner, helst till samma forskningsinstitution som kommit fram till för dem ogynnsamma resultat och istället förmå dem att finna ”gifter” i grönsaker och citrusfrukter så att de kan påstå att de är livsfarliga. VoF som har fritt fram i flera medier, främst Bonnierpressen, aktiveras också för att prångla ut sina fejknews.

hEXPRocESSEN måste nu också fundera på hur de ska behandla nyheten om professor Lena Jonassons rön. De har ju kallat Dr Enby ”Sveriges farligaste läkare” och jämfört C-vitamintillskott med våldtäkt då han kompletterat sin behandling med dylika kosttillskott.

Forskningen vid Linköpings universitet stärker inte bara Erik Enbys teori och metod, den innebär i praktiken en svidande vidräkning mot alla dem som med illegala metoder kränkt Dr Enby och bestulit honom på hans läkarlegitimation.

Detta rättshaveri kommer att redovisas i Justitiemordet, uppföljaren till ”Läkaren som vägrade ge upp”.

Börje Peratt

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.